PRIJAVA ZA IZLAGAČE BUNDEVA, BUČINOG ULJA, PROIZVODA OD BUNDEVA  I OSTALIH EKOLOŠKIH I TRADICIJSKIH PROIZVODA


XIX.  BUNDEVIJDA 07. – 08. listopada 2023.
SPORTSKA DVORANA GRADA VRBOVSKOG

PRIJAVE OTVORENE DO 30.09.2023.

[wpforms id=”9673″ title=”false”]

INFORMACIJE O KOTIZACIJI ZA IZLAGANJE:
Kotizaciju sukladno odabranim terminima izlaganja potrebno je izvršiti najkasnije do 30.09.2023.g.
Podaci za uplatu:
GRAD VRBOVSKO
IBAN: 5924020061850900004
MODEL I POZIV NA BROJ: HR 68 7706-VAŠ OIB
OPIS: KOTIZACIJA ZA IZLAGANJE- NAZIV IZLAGAČA

VAŽNO: Organizator osigurava štandove za izlaganje
Ako raspored izložbe to nameće, Organizator može dodijeliti do 50% manju ili veću površinu od prijavljene.

 

Potpisivanjem prijavnice garantirate sudjelovanje u izložbi prema odabranim terminima te prihvaćate Opće uvjete izlaganja koji su sastavni dio ove Prijavnice.

Izlagač se obvezuje postaviti svoje proizvode na izložbeni štand najkasnije sat vremena prije početka prodaje.

U slučaju spriječenosti sudjelovanja na Izložbi, obavezno obavijestiti Organizatora najkasnije do 03. listopada 2023.

VAŽNA NAPOMENA:
Izlagači su dužni pridržavati se Općih uvjeta izlaganja na 19. Bundevijadi , zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno članku 4.,5.,10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi fiskalizacije te se obvezuju da prodaju izlažu NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Obveznici fiskalizacije dužni su provoditi postupak fiskalizacije u prometu gotovinom sukladno Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 133/12, 115/16,106/18 I 121/19). Obveznici fiskalizacije su pravne osobe obveznici poreza na dobit (trgovačka društva i ostali), ako su obveznici izdavanja računa, te fizičke osobe obveznici poreza na dohodak od samostalne djelatnosti (obrti, slobodna zanimanja).

Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.

Molimo sve sudionike koji će se predstaviti s alkoholnim proizvodima sa obvezom posjedovanja Prijave za upis u registar trošarinskih obveznika da ishode odobrenja za prigodnu prodaju navedenih proizvoda.

Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu. PREDNOST IMAJU PROIZVOĐAČI BUNDEVA, BUČINOG ULJA, PROIZVODA OD BUNDEVA, OPG I OSTALI EKOLOŠKI I TRADICIJSKIH PROIZVODI.

 

Sukladno Općoj uredbi EU o zaštiti osobnih podataka (General Dana Protection Regulation-GDPR) koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018.godine, potpisivanjem Prijavnice Izlagač odobrava korištenje svojih osobnih podataka iz Prijavnice u svrhu promocije manifestacije „XIX. Bundevijada“ 2023. godine, a Organizator se obvezuje da će navedene osobne podatke obrađivati povjerljivo i postupati s njima u skladu s Uredbom.

 

Skip to content