Suvenirnica

U centru Grada Vrbovskog , u prostoru ureda Turističke zajednice , od 2016. godine nalazi se suvenirnica.  Riječ je o konceptualnoj suvenirnici čiji ambijent i sadržaj u potpunosti prati turističku ponudu Grada Vrbovskog baziranu na lokalnoj tradiciji i baštini.

Suvenir je  poseban djelić turističke ponude  koji posjetitelja emotivno veže i podsjeća na vrijeme provedeno u destinaciji. On je ambasador turističke promocije,   predmet sjećanja i  vrlo često ga kupujemo s namjerom da ga darujemo nekome koga volimo, nekome tko nam je drag, koga želimo razveseliti ili ga kupujemo kao znak sjećanja na boravak u određenom mjestu. 

Ured Turističke zajednice Grada Vrbovskog  “poseban” je djelić u centru svojega grada. Izgledom i sadržajem u potpunosti je prilagođen posjetiocima, a zbog svoje funkcionalnosti i informiranosti dobitnik je prestižne nagrade Hrvatske Turitičke zajednice – “Zeleni cvijet” kao najbolji Turističko informativni centar kontinentalne Hrvatske. Isti je više puta nagrađivan od strane TZ PGŽ i Primorskog radija u emisiji “Goranska razglednica” u kategoriji informativnog centra, te za najbolju ponudu promidžbenih materijala.

Prostor ureda živopisan je, sadržajan, topao, domaćinski i nekako drugačiji. Samo jednim pregledom može se uočiti da njegov ambijent i sadržaj u potpunosti prate turističku ponudu Grada Vrbovskog, baziranu na brojnim tradicijskim pričama, baštini te eko-etno motivima.

Suvenir uvijek nosi neku posebnost, ponekad je samo uspomena, a ponekad i ideja, uvjerenje, emocija…

Zavirite u suvenirnicu Turističke zajednice Grada Vrbovskog i odaberite nešto iz naše bogate ponude….

Bogata suvenirnica te raznovrsna ponuda promidžbenih materijala  u službi su  naših posjetoca. U ljeto 2011. ured Turističke zajednice dobiva i novi prostor ” Galerijsko-izložbeni kutić” . Isti je pogodan i za organizaciju manjih izložbi. Svojim uređenjem i sadržajem  postaje dio jedne tople goranske priče. Posjetite nas.

Skip to content