POZIV IZLAGAČIMA BUNDEVA, BUČINOG ULJA I SVIH PROIZVODA OD BUNDEVA

XVI. BUNDEVIJADA  10. i 11. listopada 2020.

IZLETIŠTE KAMAČNIK

Prijave otvorene do 25.09.2020.

PRIJAVA ZA IZLAGAČE

Upoznat sam s uvjetima prijave

Potpisivanjem prijavnice garantirate   sudjelovanje u prodaji na otvorenom – izletište Kamačnik,  10 i 11.listopada 2020.g. u vremenu od 10,00 – 17,00  sati te prihvaćate Opće uvjete izlaganja koji su sastavni dio ove Prijavnice.

Izlagač se obvezuje postaviti svoje proizvode na izložbeni štand najkasnije sat vremena prije početka prodaje.  

U slučaju spriječenosti sudjelovanja na Izložbi , obavezno obavijestiti Organizatora najkasnije do 01. listopada 2020.

Broj izlagačkih mjesta ( štandova) biti će ograničen na maksimalno 15 kako bi se mogle osigurati epidemiološke mjere te potreban razmak između izlagačkih mjesta.  Štand za izlaganje biti će površine  1,5 m2 i neće se naplaćivati.

Obveznici fiskalizacije dužni su provoditi postupak fiskalizacije u prometu gotovinom sukladno Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 133/12). Obveznici fiskalizacije su pravne osobe obveznici poreza na dobit (trgovačka društva i ostali), ako su obveznici izdavanja računa, te fizičke osobe obveznici poreza na dohodak od samostalne djelatnosti (obrti, slobodna zanimanja).

Sukladno Općoj uredbi EU o zaštiti osobnih podataka (General Dana Protection Regulation-GDPR) koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018.godine,  potpisivanjem Prijavnice  Izlagač odobrava korištenje svojih osobnih podataka iz Prijavnice u svrhu promocije manifestacije „XVI. Bundevijada“ 2020. godine, a Organizator se obvezuje da će navedene osobne podatke obrađivati povjerljivo i postupati s njima u skladu s Uredbom.

Skip to content