XVII. BUNDEVIJADA  09. i 10. listopada 2021.

GRADSKA TRŽNICA I IZLETIŠTE KAMAČNIK

PRIJAVA ZA IZLAGAČE

Prijave otvorene do 30.09.2021.

Upoznat sam s uvjetima prijave

IZLAGANJE dozvoljeno isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, testiranju i /ili preboljenju bolesti COVID-19.

Potpisivanjem prijavnice garantirate   sudjelovanje u prodaji na otvorenom – Tržnica Grada Vrbovskog ili izletište Kamačnik,  09. -10. listopada 2021.g. u vremenu od 10,00 – 18,00  sati te prihvaćate Opće uvjete izlaganja koji su sastavni dio ove Prijavnice.

 Izlagač se obvezuje postaviti svoje proizvode na izložbeni štand najkasnije sat vremena prije početka prodaje.  

 U slučaju spriječenosti sudjelovanja na Izložbi , obavezno obavijestiti Organizatora najkasnije do 01. listopada 2021.

 Grad Vrbovsko raspolaže s određenim brojem štandova i stolova s klupama koji se neće naplaćivati.

VAŽNA NAPOMENA:

Izlagači su dužni PRIDRŽAVATI SE VAŽEĆIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA u vremenu održavanja manifestacije i Općih uvjeta izlaganja na 17. Bundevijadi , zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno članku 4.,5.,10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi fiskalizacije te se obvezuju da prodaju izlažu NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Obveznici fiskalizacije dužni su provoditi postupak fiskalizacije u prometu gotovinom sukladno Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 133/12, 115/16,106/18 I 121/19). Obveznici fiskalizacije su pravne osobe obveznici poreza na dobit (trgovačka društva i ostali), ako su obveznici izdavanja računa, te fizičke osobe obveznici poreza na dohodak od samostalne djelatnosti (obrti, slobodna zanimanja).

Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.

 Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu. PREDNOST IMAJU PROIZVOĐAČI BUNDEVA, BUČINOG ULJA, PROIZVODA OD BUNDEVA, OPG I OSTALI EKOLOŠKI I TRADICIJSKIH PROIZVODI.

 Ovisno o epidemiološkim mjerama, organizator će prilagoditi uvjete izlaganja (smanjiti broj izlagača ili otkazati manifetaciju).

  

Sukladno Općoj uredbi EU o zaštiti osobnih podataka (General Dana Protection Regulation-GDPR) koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018.godine,  potpisivanjem Prijavnice  Izlagač odobrava korištenje svojih osobnih podataka iz Prijavnice u svrhu promocije manifestacije „XVII. Bundevijada“ 2021. godine, a Organizator se obvezuje da će navedene osobne podatke obrađivati povjerljivo i postupati s njima u skladu s Uredbom.

Skip to content