Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: https://visitvrbovsko.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Turistička zajednica grada Vrbovsko smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Turistička zajednica grada Vrbovsko smatra i sve pridružene stranice ko ji pripadaju domeni visitvrbovsko.hr.

Turistička zajednica grada Vrbovsko zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://visitvrbovsko.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni visitvrbovsko.hr je  unapređivanje općih uvjeta boravka turista, promocije turističkog proizvoda područja Zajednice te razvijanje svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma, očuvanje i unapređenje svih elemenata turističkog proizvoda a osobite zaštite okoliša

Turistička zajednica grada Vrbovsko se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Turistička zajednica grada Vrbovsko nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Agencija ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Turističke zajednice grada Vrbovsko ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama visitvrbovsko.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Turistička zajednica grada Vrbovsko i web stranica visitvrbovsko.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Turistička zajednica grada Vrbovsko polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Turistička zajednica grada Vrbovsko).

Ukoliko smatrate da je Turistička zajednica grada Vrbovsko povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Turistička zajednica grada Vrbovsko se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Turistička zajednica grada Vrbovsko u skladu s internim procesima i sustavima dizajnirana je u skladu sa sljedećim pravilima:

  • Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)
  • Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta.

Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: info@visitvrbovsko.hr.

KONTAKTNI OBRASCI

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kotakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:

  • Ime i prezime
  • Email
  • Ostale informacije koje se tiču vašeg upita

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

WEB PRAĆENJE POSJETILACA

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

KAKO ĆEMO KORISTITI VAŠE PODATKE

Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

KOLAČIĆI

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku.

Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

PRISTUP PODACIMA, IZMJENA PODATAKA ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

  • Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje.
  • Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka.
  • Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka.
  • Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas e-mailom

SIGURNOST

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI?

Molimo da nas kontaktirate na email info@visitvrbovsko.hr u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.

Skip to content