Bundevijada

10.-11.10.2020.

Etno-gastronomska manifestacija

Etno-gastronomska manifestacija na kojoj je u glavnoj ulozi bundeva u svoj svojoj raskoši, a prati ju velik broj eko -izlagača, bogat kulturno-umjetnički program i zanimljiva natjecanja, uprizorenja običaja i degustacije.

ETNO – GASTRONOMSKA MANIFESTACIJA

Poštovani  građani, posjetitelji, izlagači, pružatelji ugostiteljskih usluga…

Zbog epidemioloških mjera i preporuka HZJZ  te Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske  vezano uz epidemiju COVD 19 i organizaciju manifestacija i događanja,  16. BUNDEVIJADA u Vrbovskom 10. – 11. listopada 2020.g.  neće se održati kako je planirana i održavana prethodnih godina.

Manifestacija će se prihvatljivo mjerama, preporukama i situaciji u skladu s trenutkom obilježiti u revijalnom izdanju i to sadržajima koji uključuju:

  • Ukrašavanje javnih, poslovnih i privatnih prostora bundevama  – ovom prigodom pozivamo sve  ugostiteljske objekte, institucije te građane da ukrase svoje objekte i domove  bundevama te  na taj način podrže obilježavanje  tradicionalne 16. Bundevijade u Vrbovskom ,
  • Gastro ponudu od bundeva u izletištu Kamačnik te svim ugostiteljskim objektima , obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima , tj. pravnim/fizičkim osobama s područja Grada Vrbovskog  koje uredno posluju i koje svoju ponudu prehrane, napitaka i sl. prijave Turističkoj zajednici Grada Vrbovskog –  info@visitvrbovsko.hr  ili putem prijavnog obrasca objavljenog na visitvrbovsko.hr do 25. rujna 2020.g.
  •  „Gastro lokator“  biti će objavljen u promidžbenom katalogu kojim će se posjetitelji u vikendu tradicionalnog održavanja Bundevijade pozvati u  Vrbovsko.  Isti će sadržavati  i informaciju o  bundevama ukrašenim lokacijama na području Grada Vrbovskog.
  • Kupnju bundeva i proizvoda od bundeva u izletištu Kamačnik, na otvorenom, sukladno epidemiološkim mjerama  10 . – 11. listopada 2020.g. u vremenu od 10,00 – 17,00 sati.  Za izlaganje se mogu prijaviti isključivo izlagači  bundeva,  bučinog ulja te proizvoda od  bundeva putem prijavnog obrasca objavljenog na www.visitvrbovsko.hr do 25. rujna 2020.g. Izlagači su potpisom prijavnice suglasni  te daju  privolu da se kontakt podaci i fotografije objave na našim web i facebook stranicama te da su dostupni medijima.

Podržite nas u obilježavanju najposjećenije turističko-gastronomske eko-etno manifestacije u Vrbovskom  čiju okosnicu su do ove godine činili izlagači autohtono uzgojene hrane ( njih preko 120 ), izuzetno bogat kulturno-umjetnički program  te brojna uprizorenja tradicije i običaja.

Nadamo se da će nam 2021.g. svima donijeti sreću te  najveću i  najveseliju Bundevijadu do sada!

Plakat Bundevijada
Plakat Bundevijada

BUNDEVE

Kulinarski Show

Skip to content