Ljubitelji sanjkanja ovoga vikenda uživali su na sanjkalištu „Vujnovići“ gdje je u nedjelju održano  simpatično natjecanje u izradi  „naj“ snjegovića. U natjecanju je sudjelovalo 12 ekipa , a natjecati su se mogle čitave obitelji te pojedinci. Nagradu vrijednu 100 eura koju su osigurali Grad Vrbovsko i Jarun ideja  d.o.o. osvojila je vesela ekipa „Mila , Ivan i Karlo“ iz Splita, Brača i Egipta.  Drugo mjesto osvojila je ekipa „Prešče“ iz Zagreba dok je treće mjesto također pripalo zagrebačkoj ekipi „Novi Zagreb“.

Komisija u kojoj je sudjelovala i  naša poznata glumica Jelena Miholjević, koja je zajedno s obitelji uživala u sanjkanju, nije imala nimalo lak zadatak budući su svi snjegovići bili vrlo zanimljivi i originalni. Za sve ekipe osigurane su  utješne nagrade u obliku slatkih paketa, dok je veselje na stazi kod najmlađih posjetitelja posebno izazvao  medvjedić „Ledo“ koji je dječicu počastio bombonima.

Među mnogobrojnim sanjkašima sudjelovali su i mali izviđači iz Zagreba koji su čak vlakom stigli na sanjkanje u Vrbovsko. Neki od posjetioca smještaj su potražili u Planinarskom domu „Kamačnik“ gdje su se mogli i okrijepiti uz tople napitke i domaću hranu, dok su brojni uživali u prekrasnim kućama za odmor smještenim na području Grada Vrbovskog.

 

GALERIJA SLIKA:


Skip to content